2009. július 6., hétfő

A hónap személyi kölcsön reklámja | 2. rész : Budapest Bank Hitel Expressz

Budapest Bank hitel nyaralásra, esküvőre.

A Budapest Bank reklámjainak női főszereplője már egy ideje Stefanovics Angéla elismert színésznő, rendezőnő és forgatókönyvíró. Számos, művészfilmeket értő körökben elismert alkotás fűződik a nevéhez, mint például a zseniális uristen@menny.hu vagy a közelmúlt sikere a Libiomfi.

A Budapest Bank reklámjaiban Lelkes Emese személyét alakítja, mint a Bank egy túlbuzgó, de sajnos infantilis kreatív szakemberét, aki agyament, szokatlan és gyerekes ötleteivel próbálja fellendíteni az üzletmenetet. A koncepció szerint a komoly felettes azonban rendre lesöpri Emese ötleteit az asztalról, majd egy decens hang elmagyarázza Emesének, hogy a Budapest Bank ügyfelei nem hülyék, pontosan ismerik az XY hitel, betét és egyéb pénzügyi ajánlatok, megoldások előnyeit vagy hogy a Bank már rendelkezik olyan megoldással, amire Emese szegény feltalálta a spanyolviaszt.

A június hónap reklámja címet most a Budapest Bank Hitelexpressz nevű konstrukcióját kínáló reklámspot nyerte el. Ebben Emese a bankfiókbna egy hatalmas táblával szaladgál és fennhangon hirdeti, hogy mi mindenre lehet használni a Hitelexpressz által kapható hitelösszegeket. A reklám üzenete szerint főként nyaralásra és esküvőre.





Megjegyzem, a fenti spot már több, mint egy éves, a Hitelexpressz aktuális kondícióiról a Budapest Bank weboldalán tájékozódhat. A Budapest Bank Hitelexpressz egy olyan kölcsönajánlat, mely a magánszemélyek részére egyszerű és átlátható személyi kölcsönt kínál. A szükséges összeghez gyorsan és rugalmasan hozzá lehet jutni.

Svájci frank alapon is felvehető, ebben az esetben például 1 millió Ft hitelösszeg 60 hónap futamidőre 22,41% -os THM mellett vehető igénybe.
Forint alapon számolva a kölcsön egy kicsit drágább, ebben az esetben 1 millió Ft hitelösszeg 60 hónap futamidőre 28,70% -os THM mellett áll rendelkezésre.

A Hitel Expressz előnyei:
* szabadon felhasználható,
* forint és svájci frank alapon egyaránt igényelhető (CHF esetén fix havi törlesztőrészlet!),
* kedvező árazású, hitelbírálati vagy folyósítási díj nincs,
* gyorsan, és egyszerűen hozzájuthat a kívánt összeghez,
* díjmenetesen előtörleszthető az első törlesztőrészlet esedékességéig,
* 300.000 forinttól akár 6.000.000 forintig is igényelhető.

A Hitel Expressz igényléséhez nincs szükség
* ingatlanfedezetre, kezesre,
* munkáltatói igazolásra - bizonyos feltételek mellett.

A munkáltatói igazolás kiváltható egy olyan folyószámlakivonattal, amelyen legalább 4 hónapra visszamenőlegesen munkáltatótól származó rendszeres jövedelem átutalás látható.

Az egyéb szükséges dokumentumok a megszokott, külcsönszerződésekhez kért dokumentumok: személyazonosság igazolása kétféle dokumentummal, közüzemi (telefon) számla és a befizetéséről szóló igazolás, bankszámlakivonatok és munkáltatói igazolás.