2008. november 7., péntek

Személyi kölcsön MOST! - Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Bank továbbra is hitelfelvételre bíztat

A bankok marketing osztályai szélsebesen reagáltak a kialakuló gazdasági válságra. Pillanatok alatt átfogalmazták üzeneteiket, a hitel és személyi kölcsön felvétele terén immár óvatosabbá vált, hezitáló potenciális ügyfeleket célozva.

Legszebb példa erre manapság a Raiffeisen Bank új személyi kölcsön kondíciója, amely a MOST elnevezést kapta így nagybetűvel, ezzel is hangsúlyozva, hogy minek várni a válság végéig, hiszen MOST is lehet hitelt felvenni - igaz kicsit megváltozott kondíciókkal.

A 2008. november 1.-től igényelhető Raiffeisen MOST személyi kölcsön ugyanis csak forintban vehető fel és egy évig fix kamatot vagyis állandó havi törlesztőrészletet garantál. Költségeit illetően meglehetősen drága konstrukció a majd 33%-os THM-jével.

Fedezetet nem kér a Raiffeisen, az igényelhető hitel összege 560 vagy 880 ezer forint lehet. Az előbbinél az induló törlesztőrészlet 13900 Ft, utóbbinál 21900 Ft.

Hajrá tehát, bátraké a szerencse. A Raiffeisen szerint válság ide, válság oda, nem kell várni a hitelfelvétellel, igaz ezt már nem tehetjük meg deviza alapon, megtehetjük viszont MOST azonnal a drágább forint alapú személyi kölcsönt választva.

Raiffeisen www linkek:

Raiffeisen aktuális személyi kölcsön ajánlatok
Raiffeisen forint alapú személyi kölcsön hitelkalkulátor (Excel tábla)

Nincsenek megjegyzések: