2009. május 27., szerda

A hónap személyi kölcsön reklámja | 1. rész

Allianz személyi kölcsön

"A hónap személyi kölcsön reklámja" cikksorozatban havonta egy reklámfilmet fogok bemutatni. Ebben a hónapban, elsőként az Allianz reklámfilmjére esett a választás.

Egyrészt azért, mert tetszik ez a decens egyenruhás pénzügyi szakértő gárda, akik csak a kívánságainkat lesik, másrész mert elég keveset foglalkoztam eddig a biztosító társaságból kinőtt bankokkal mint például az Allianz Bankkal sem.

Most tehát ezzel a reklámfilmmel szeretném pótolni a bank eddigi mellőzőttségét.

Az Allianz személyi kölcsöne amúgy egész figyelemre méltó konstrukció, mivel a 18-20%-os THM kedvezőnek számít a piacon. Ezt a forint alapú konstrukcióban nyújtják. Természetesen a legkedvezőbb feltételeket csak az Allianz csoport (biztosítók) ügyfelei érhetik el (ők 3% kamatkedvezményt kapnak), de kívülálóknak is érdemes próbálkozniuk.

A feltételrendszer némileg szigorúbb, mint egy hagyományos kereskedelmi banknál. A bizonytalan helyzetre való tekintettel svájci frank alapon jelenleg nem hiteleznek.

Allianz személyi kölcsön igényléséhez az alábbi feltételek és dokumentumok szükségesek:
- állandó magyarországi lakcím (lakcímkártya),
- stabil munkahelyel és minimum igazolt 85000 Ft havi nettó fizetés (munkáltató igazolás),
- 3 hónapnál régebbi ügyfél múlt valamely hazai banknál (bankszámlakivonat),
- vezetékes vagy mobil telefon elérhetőség,
- vállalkozóktól APEH jövedelemigazolás és nullás igazolás,
- nyugdíjasoktól havi nyugdíjszelvény bemutatása.

A felvehető hitelösszeg 150000 Ft - 2.5 millió Ft terjedhet. Kettő millió forint felett közjegyzői okiratba foglalás szükséges. A hitel futamideje 12-84 hónap lehet és a futamidő alatt egy alkalommal kérhető a meghosszabbítása amennyiben az ügyfél fizetési könnyítésként élni kíván ezzel a lehetőséggel.
Néhány példa a törlesztőrészleteket illetően a forint alapú kedvezményes kamatozású személyi kölcsön esetén:

150.000 Ft két évre: 7396 Ft/hó
800.000 Ft két évre: 39037 Ft/hó
1.500.000 Ft két évre: 73194 Ft/hó


A kölcsön igénybevételéhez Allianz bankszámla nyitása kötelező.

És akkor most jöjjön az ígért reklámfilm, amely igazából nem nagy durranás, aranyosan, kedvesen hajaz a potenciális ügyfelek navitására. Mert nyaralni természetesen személyi kölcsönből kell...


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szeretnek talalni egy olyan bankot aki roman allampolgaroknak kolcsont ad , lakas vasarlasra Magyarorszag teruleten .Valaszt varok a kovetkezo e-mail cimre a_olga70@yahoo.com .

Névtelen írta...

Szia!

Köszi a videót meg az infókat! egyre jobb reklámfilmek születnek ezen a területen is. többféle kölcsön létezik, így nem egyszerü a választás! de az allianz szerintem egyi igenis jó cég.

üdv. Béla