2008. október 19., vasárnap

Online személyi kölcsön igénylés

Hogyan igényelhet hitelt anélkül, hogy bankba kellene mennie?


Számos bank és pénzügyi tanácsadócég szervezte ki a hiteligénylés adminisztrációs részét az internetre, azaz saját vagy viszonteladóik weboldalaira. Az online személyi kölcsönök igénylése tulajdonképpen egy űrlap kitöltéséből áll, ahol az ügyfél megadhatja mindazokat az adatokat, amikre a kölcsönszerződéshez szükség van.

Az elektronikusan kitölthető űrlapon általában meg kell adni személyes adatainkat (név, lakcím, igazolvány szám), elérhetőségünket (telefon) és a felvenni kívánt személyi kölcsön összegét és a tervezett futamidő hosszát.

A megadott adatokat azután a legtöbb cég csak arra használja, hogy megismerje egy újabb potenciális ügyfél igényeit és egy üzletkötővel való személyes találkozón győzzék meg (a szerintük) az ügyfél igényeihez legjobban illő személyi hitel konstrukcióról. Néhány társaság próbál haladni a korral, így arra is akad példa, hogy nem próbálnak meggyőzni és alkudozni, hanem az általunk megadott adatok alapján előkészítik a szerződést, amit csak alá kell írnunk. Egyre több pénzügyi szolgáltató cég helyettesíti az ügynökeit az internet marketing adta lehetőségekkel - az interneten egy-egy személyi kölcsön ajánlat előnyeinek és részleteinek elmagyarázására végül is korlátlan hely áll rendelkezésre az online marketing technikák széles tárházával együtt.

Szóval, ha el akarja kerülni a bankfiókokban a sorban állást és az ügyintéző által elmondott kötelezően betanult szövegek meghallgatását vagy egy önbizalomtól duzzadó üzletkötő nyomulását, van lehetőség arra is, hogy otthonról, kényelmesen a számítógépe előtt ülve válasszon ki egy személyi kölcsön ajánlatot (a választék óriási) és akár azonnal igényelje is. Ezzel rengeteg időt takarít meg magának.
Persze, ha a kölcsön - illetve a hitelügyleteket illetően jobban bízik a személyes kapcsolatokban, akkor ott a régi módszer, egyeztethet időpontot valamely szolgáltató cég üzletkötőjével.

Az alábbiakban néhány weboldalt sorolok fel a teljesség igénye nélkül, ahol lehetőség van kölcsönigénylésre online. Ha több ilyen oldalra kíváncsi, írja be egy online keresőbe a következő kulcsszót: "online személyi kölcsön".

Citibank:
Az alábbi oldalon keresztül lehetőség van online regisztrációra. A Citibank kezes és ingatlanfedezet nélkül nyújt személyi kölcsönt többféle konstrukcióban, gyors elbírálással. Az adatok megadása után a bank egy üzletkötője felkeresi Önt, begyűjti a szükséges, bank által kért dokumentumokat és megmutatja az előkészített szerződést, amit - ha minden feltétel adott - csak alá kell írnia.
Citibank online regisztráció személyi kölcsön felvételéhez

Cetelem:
A Cetelem Bank Nethitel elnevezésű személyi kölcsöneit is több konstrukcióban, többféle, előre meghatározott céllal igényelheti. A kölcsön célja szerint lehet felújítási, autóvásárlási, utazási, családi vagy lakberendező kölcsönt igényelni. A Cetelem oldalain egy azonnali hitelbírálatot végző kalkulátor is elérhető, amely a hitel célja, a kölcsön és a kért futamidő alapján segít kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciót. A kölcsön igénylése egyszerű: ki kell tölteni a hiteligénylő űrlapot, ki kell nyomtatni a szerződést, majd az aláírt szerződést postán el kell küldeni a Bank címére.
Cetelem Nethitel - személyi kölcsön online

Klikkbank:
A Klikkbank létrehozása óta élen jár az online bankügyletek szolgáltatásában, ennek megfelelően természetesen a személyi kölcsön igénylése sem probléma náluk. Feltételeik hasonlóak, mint a többi bank esetében.
Klikkbank - online személyi kölcsön igénylés

Független pénzügyi szolgáltatók:
A bankok mellett számos pénzügyi szolgáltatócég is tevékenykedik az interneten. Személyi kölcsön online igénylésének lehetőségét szinte mindannyian hirdetik, ezt azonban inkább csak potenciális ügyfelek elérhetőségeinek megszerzésére használják.

Köszönöm, hogy olvassa Személyi Kölcsön Információs blogomat. Legközelebb azt fogom megnézni, mennyire lehet megbízni az online hitelkalkulátorok által szolgáltatott adatokban.





Nincsenek megjegyzések: