2008. december 24., szerda

Személyi kölcsön blog : év vége, 2008

Elérkezett ismét az év vége és úgy illik, hogy megköszönjem minden kedves olvasómnak, hogy figyelmükkel megtisztelik Személyi Kölcsön információs blogomat.

Tudom és látom, hogy a személyi kölcsön és különféle hitel konstrukciókkal kapcsolatban nagyon sokan keresnek információt az interneten. Sajnos egy részről értem, hogy miért, más részről meg elszomorít, hogy ennyire a hitelekre kell támaszkodnia sok honfitársamnak. A gazdasági válság híre sajnos sok jót, pozitívumot nem ígér a következő évre sem.

A magam részéről továbbra is megpróbálok megfelelni az igényeknek - remélhetőleg sok hasznos és útbaigazító információt tudok majd publikálni itt, ezen a blogon.

Remélem, hogy a fa alá nem csak személyi kölcsönből sikerül ajándékot vásárolni. Karácsony környékén az emberek még könnyelműbben verik magukat különféle adósságokba, mint egyébként amiknek terhét azután az új évben egész évben vagy még tovább is nyöghetik.

Minden esetre bízva a legjobbakban, a személyi kölcsön információs blog Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván minden kedves Olvasója számára. Találkozunk 2009-ben!

Nincsenek megjegyzések: